Lekdetectiebedrijf in Gouda

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is in Gouda en omgeving dé expert op het gebied van lekdetectie. Wij onderscheiden ons van bijvoorbeeld uw lokale loodgieter op het gebied van aanpak en apparatuur. Dankzij de geavanceerde meetapparaten waarover wij beschikken, kunnen wij u namelijk een volledig schadevrije aanpak garanderen.

Waar de loodgieter moet zoeken naar de echte oorsprong van een lek, kunnen wij als lekdetectiebedrijf onze apparatuur inzetten waarmee we als het ware door muren, vloeren en plafonds heen kunnen kijken. Vaak is het vervolgens voldoende om één tegel of vloerplank op te lichten om het lek in kaart te brengen en te herstellen!

Hoe duur is een lekdetectiebedrijf?

Wat de kosten voor lekdetectie zijn is een veelgestelde vraag. Vanwege de geavanceerde apparatuur verwacht men, begrijpelijk, een zeer hoog kostenplaatje. Niets is echter minder waar! Verzekeraars zijn voorstander van het inzetten van lekdetectie, juist omdat er dankzij deze technieken amper sloop- en herstelwerkzaamheden komen kijken bij het opsporen en herstellen van een lek.

Het inschakelen van een lekdetectiebedrijf kost u in veel gevallen dan ook helemaal niets: bijna altijd wordt dit geheel vergoed vanuit uw opstalverzekering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.